KOOLITUSELE

Järvamaa Jahindusklubi korraldab oma liikmetele koostöös AS Veikand´iga esimese koolituse.

AS Veikand tegeleb materjalide, lisaainete ja seadmete müügiga Eesti toiduainetööstustele aastast 1992. Peamisteks müügiartikliteks on naturaalsooled, vorstikestad, termokahanevad- ja vaakumkotid, maitseained, tärklised, juuretised, stabilisaatorid, maitse-ja lõhnaained ning toiduainete tööstuse seadmed ja tehnoloogilised lahendused.

Koolitusel tutvustavad AS Veikandi spetsialistid:

  1. Erinevaid nuge nende teritamise võtteid ja teritajaid.

  2. Hakkliha tegemise põhialuseid ning vigu, näiteks, miks mõnikord hakkliha läheb tegemisel halliks.

  3. Lihatöötlemis masinaid ja nende käitlemist ning hooldust.

  4. Konservide valmistamise õiget tehnoloogiat ning toiduhügieeni.

Koolitus toimuks Türil, AS Veikandi õppeklassis ning on kestvusega kaks kuni kolm tundi, mille hulka on arvestatud ka kohvipaus.

Koolitus on TASUTA !!

AS Veikandi müügijuhi, Meelis Pajuman´i soovitusel oleks õppegrupi optimaalseks suuruseks orienteeruvalt 20 inimest.

Koolitus toimuks jaanuaris, kui esimene jahimeeste grupp on koos. Kiirematel on eesõigus.

Osalemise soovist palun teatada jklubi@hot.ee või telefonil 56 471 473.

Ootame aktiivset osalemist, sest koolitus on vajalik igale jahimele.

Autor: Kalle Grünthal